Sector públic

Solucions per al sector públic

Des d’Also Casals Instal·lacions oferim tota mena de solucions per al sector públic i sociosanitari, des d’obres i reformes en places i carrers, manteniment de piscines municipals fins a tractaments contra la legionel·la o la retirada dels materials contaminants d’amiant en tota mena d’edificis.

Una solució integral que cobreix tots els àmbits: electricitat, fontaneria, termografia, climatització, energies renovables, tractaments d’aigua, regs, automatitzacions, enllumenat públic, neteges forestals, sistemes contra incendis…

Ens encarreguem de gestionar tot tipus de reparacions, instal·lacions i construccions per al sector públic, des de les obres més petites fins als projectes més complexos, sempre buscant les solucions més eficients i segures.

Compromís de solució al sector públic

El nostre equip de professionals està en constant formació per poder aplicar els sistemes més innovadors del mercat, els materials més ecològics i les actuacions més respectuoses amb el medi ambient i les persones.

Des de fa 20 anys, treballem cada dia per oferir les millors solucions per al sector públic i sociosanitari, ens adaptem a les seues necessitats específiques seguint els protocols de seguretat corresponents i la normativa vigent per tal de solucionar i resoldre problemes en el menor temps possible.

A Also Casals Instal·lacions us oferim grans avantatges. Des d’atenció personalitzada, obres claus en mà fins a solució d’urgències 24 h els 365 dies de l’any (telèfon 977 44 53 39).

Deixeu a les nostres mans l’estudi, el disseny, la construcció, la instal·lació, la gestió, l’operació i el manteniment de qualsevol tipus d’infraestructures i no us haureu de preocupar de res.

Des de Tortosa, on està situada la nostra empresa, donem cobertura a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona, el nord de València i l’Aragó.

Els nostres clients