Qui som

AC Instal·lacions és la unitat de negocis d’Also Casals, que té la missió d’integrar solucions innovadores en l’àmbit de les instal·lacions, amb capacitat per assumir projectes complexos de forma àgil, responent a les necessitats dels clients amb un equip tècnic, especialitzat, expert i format específicament en les àrees d’actuació següents:

  • Electricitat, eficiència energètica i energies renovables
  • Manteniment integral d’instal·lacions
  • Climatització
  • Tractaments d’aigües
  • Manteniment de piscines
  • Fontaneria
  • Regs, pous i aforaments, bombaments
  • Il·luminacióentre d’altres àmbits

A AC Instal·lacions cobrim l’àmbit geogràfic de tot el territori català i zones de les comunitats autònomes de l’Aragó i València.

Professionals qualificats

Gràcies a un equip humà format per professionals altament qualificats en tots els sectors, elaborem els estudis previs, els dissenys de la instal·lació i portem a terme els projectes amb total seguretat per a treballadors i usuaris, sempre tenint en compte la màxima eficiència energètica i el mínim impacte ambiental.

Missió

Also Casals és una empresa innovadora enfocada principalment als sectors industrial, agropecuari i sanitari que ofereix integració de solucions en les àrees d’instal·lacions, construcció, automatització, fabricació de maquinària a mesura, manteniment, mecànica i fusteria metàl·lica, assumint projectes complexos de manera àgil, amb un equip tècnic i especialitzat, que s’anticipa a les necessitats del client sent el seu partner preferit.

Valors

PROFESSIONALITAT I VOCACIÓ DE SERVEI

Exercir el treball amb perícia, serietat, honradesa, responsabilitat, passió, aconseguint l’excel·lència en tot el que fem.

INNOVACIÓ, APRENENTATGE I PROACTIVITAT

Potenciar la formació i l’aprenentatge continu, indispensable per a la innovació, introduint avanços tecnològics en les àrees productives i de gestió.

COMPROMÍS SOCIAL, AMBIENTAL I CORPORATIU

Oferir solucions en benefici la sostenibilitat econòmica, ambiental, social i personal.

TREBALL EN EQUIP

Capacitat d’aprofitar de manera conjunta amb èmfasis en la integració de solucions i generació de productes propis

LIDERATGE RESSONANT I EMPRENEDOR

Estimular-los i mobilitzar els membres de l’organització en funció dels objectius de l’empresa i la cerca constant de noves solucions, fomentant l’emprenedoria.

Demana el teu pressupost personalitzat sense cap compromís!