Sector agrícola i ramader

Solucions per al sector agrari i ramader

A Also Casals Instal·lacions oferim un ampli ventall de solucions per al sector agrari i ramader. Som especialistes en el muntatge, manteniment i millora d’instal·lacions agrícoles i explotacions ramaderes per a l’optimització de costos.

Cobrim els diferents àmbits d’actuació en finques i granges: electricitat, fontaneria, aïllaments tèrmics, tractaments d’aigua, eficiència energètica, energies renovables, il·luminació, climatització, regs, pous, aforaments, fertirrigació, automatització de processos, maquinària, termografia, bioseguretat, controls a distància, filtració, bombaments…

Solucions per al sector agrícola

La nostra vasta experiència en el sector agrícola ens ha portat a desenvolupar tot tipus d’instal·lacions i plantacions, des del disseny de les finques fins a la seua transformació posterior per a una producció òptima.

Estudiem la qualitat d’aigua per al reg i els tractaments necessaris, automatitzem els processos per reduir costos de mà d’obra i complir amb les necessitats de la plantació, dissenyem programes informàtics i aplicacions per a telèfons mòbils per tal de poder controlar tots els paràmetres del camp de forma remota tant en finques de regadiu com de secà.

Solucions per al sector ramader

Al llarg dels anys hem oferit solucions d’anàlisi, disseny, optimització de costos, automatització de naus i propostes de millora per al sector ramader en diferents tipus d’explotacions: porcines, avícoles, bovines i ovines.

Les nostres intervencions van des de reparacions i manteniments fins a instal·lacions i construccions per a la millora de la ventilació, la temperatura o l’alimentació, tant en explotacions reproductores com d’engreix d’animals, amb l’objectiu de satisfer al màxim el benestar animal. intervencions

Per això estudiem el fotoperíode i les necessitats de cada explotació a fi de maximitzar la producció i minimitzar l’estrès amb les tecnologies més avançades, sense oblidar els programes de bioseguretat per reduir el risc de malalties i protegir la salut humana, animal, vegetal i del medi ambient.

Compromís de solució als sectors agrari i ramader

Disposem d’un departament especialitzat per atendre totes les necessitats del sector agrari i ramader, des de petits muntatges o instal·lacions fins a grans obres o projectes d’envergadura amb alta tecnologia.

El nostre equip de professionals està en constant formació per poder aplicar els sistemes més avantguardistes, els materials més resistents i les actuacions més sostenibles per salvaguardar el medi ambient amb estrictes mesures de seguretat.

Treballem cada dia per oferir les millors solucions per al sector agrari i ramader, ens adaptem a les necessitats horàries de les línies de producció, buscant la manera de dur a terme els treballs amb les mínimes repercussions, seguint tots els protocols de seguretat i la normativa vigent.

A Also Casals Instal·lacions oferim grans avantatges a les explotacions agràries i ramaderes. Des d’atenció personalitzada, obres claus en mà fins a solució d’urgències 24 h els 365 dies de l’any (telèfon 977 44 53 39).

Deixeu a les nostres mans l’estudi, el disseny, la construcció, la instal·lació, el manteniment i la transformació de qualsevol infraestructura agrària i no us haureu de preocupar de res.

Des de Tortosa, on està situada la nostra empresa, donem cobertura a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona, el nord de València i l’Aragó.

Els nostres clients