Particulars i negocis

Et portem les solucions als problemes diaris

A Also Casals Instal·lacions oferim tota mena de solucions a particulars i negocis, des de reformes de locals comercials, bars i restaurants, cuines, banys i reformes generals per a particulars, fins a grans construccions: basses, magatzems, garatges, tancats de finques, cases unifamiliars, xalets o edificis.

Un servei integral que cobreix tots els àmbits: electricitat, fontaneria, climatització, domòtica, energies renovables, tractaments d’aigua, piscines i saunes d’hidromassatge, regs per a jardins, portes automatitzades, interiorisme, il·luminació…

Ens encarreguem de gestionar tot tipus de reparacions, instal·lacions i obres a particulars i negocis, des de les feines més petites fins als projectes més complexos, sempre buscant les solucions més eficients per a cada necessitat.

Solucions a particulars i negocis

El nostre equip de professionals està en constant formació per poder presentar els sistemes més innovadors del mercat, els materials més ecològics i les actuacions més respectuoses amb el medi ambient.

Tractem cada reforma o projecte amb particular atenció, oferint les millors solucions per a cada cas i satisfent les necessitats i interessos dels nostres clients. Solucionem i resolem problemes i aconsellem sobre les utilitats i beneficis de cada sistema, eliminant costos innecessaris.

Solucions professionals

Deixa a les nostres mans l’anàlisi, el disseny, la construcció, la instal·lació, la gestió, el finançament, el manteniment i la reparació i no t’hauràs de preocupar de res.

Des de Tortosa, on està situada la nostra empresa, donem cobertura a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona, el nord de València i l’Aragó.

Els nostres clients