Electricitat i fontaneria particulars i negocis

Fruit d’una gran experiència en instal·lacions elèctriques i de fontaneria domèstiques per a edificis, habitatges unifamiliars, pisos i comerços, tant de qualitat bàsica com d’alt nivell, som capaços d’explicar al client les futures necessitats d’instal·lacions sense passar per alt cap de les possibilitats d’una instal·lació eficient i sostenible.

Ens encarreguem de la reparació i el manteniment d’instal·lacions elèctriques, canonades d’aigua o conductes de gas per tal de solucionar qualsevol incidència en el menor temps possible.

Projectes Also Casals electricitat i fontaneria

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Solucions d’electricitat i fontaneria per a la teua llar o negoci

El nostre equip d’electricistes i lampistes està en constant formació per poder presentar els sistemes més innovadors del mercat, els materials més resistents i les actuacions que permeten major estalvi energètic.

Juntament amb els nostres tècnics i els programes de disseny més avançats, els clients poden dissenyar i visualitzar la instal·lació amb les seues idees i obtenir les solucions perfectes per a espais diversos. I a més a més, gestionem les legalitzacions i certificacions necessàries perquè no et preocupes de res. Deixa-ho a les nostres mans!

Els nostres clients

Sol·licita pressupost sense compromís

A Also Casals Instal·lacions t'oferim grans avantatges. Des d'atenció personalitzada, obres claus en mà fins a solució d'urgències 24 h els 365 dies de l'any.

o truca'ns al 977 445 339