Construcción particulares i negocios

A Also Casals Instal·lacions oferim solucions de construcció per a particulars i negocis des de fa 20 vint anys. Comptem amb una reconeguda experiència en treballs de rehabilitació, restauració i obra nova.

Vols que construïm la casa dels teus somnis? Necessites un garatge, una terrassa o una coberta? Has de fer obres a la teua oficina o botiga? Nosaltres ho podem fer realitat. Disposem de maquinària pròpia i de mà d’obra qualificada per a tot tipus de reformes i noves construccions: cases, xalets, habitatges unifamiliars, edificis, magatzems, oficines, comerços…

Les nostres solucions de construcció per a particulars van dirigits especialment a promotors privats que desitgen un xalet, un habitatge unifamiliar o un edifici de pisos en propietat i fet al seu gust. També treballem tots els aspectes de construcció i remodelacions per al sector negocis, ja siguin botigues, oficines i tot tipus de locals professionals. Estem especialitzats en aquest tipus d’obra, en el qual cada client crea el seu projecte i això és el que el fa diferent.

Proyectos Also Casals construcción

Nuestros clientes

Solicita presupuestos sin compromiso

En Also Casals Instal·lacions te ofrecemos grandes ventajas. Desde atención personalizada, obras llaves en mano hasta servicios de urgencias 24 h los 365 días del año.

o llámanos al 977 445 339