Sector industrial

Solucions per al sector industrial

Des d’Also Casals Instal·lacions oferim tota mena de solucions per al sector industrial. Som especialistes en la gestió i organització en tots els àmbits de desenvolupament de les diferents línies de producció de les indústries: enginyeria, automatització de processos, reparacions, instal·lacions, disseny i fabricació de maquinària, robòtica, construcció i manteniments.

Treballem per resoldre incidències, prevenir avaries, corregir problemes i solucionar errors en electrònica industrial, pneumàtica, calefacció i refrigeració industrial, sistemes d’aire comprimit, equips a pressió, línies de vida, sistemes d’aspiració, grups electrògens, pous i aforaments…

A més, elaborem estudis eficiència energètica per a tota la producció industrial i fabriquem peces o maquinària més precisa per dur a terme les funcions de manera més exacta.

Compromís de solució al sector industrial

Disposem d’una oficina tècnica especialitzada per atendre totes les necessitats del sector industrial, des de petits muntatges o instal·lacions fins a grans obres o projectes d’envergadura amb alta tecnologia.

El nostre equip de professionals està en constant formació per poder aplicar els sistemes més avantguardistes, els materials més resistents i les actuacions més sostenibles per salvaguardar el medi ambient amb estrictes mesures de seguretat.

Des de fa 20 anys, treballem cada dia per oferir les millors solucions per al sector industrial, ens adaptem a les necessitats horàries de les línies de producció, buscant la manera de dur a terme els treballs amb les mínimes repercussions, seguint tots els protocols de seguretat i la normativa vigent per tal de solucionar i resoldre problemes.

A Also Casals Instal·lacions oferim grans avantatges a les indústries. Des d’atenció personalitzada, obres claus en mà fins a solució d’urgències 24 h els 365 dies de l’any (telèfon 977 44 53 39).

Deixeu a les nostres mans l’estudi, el disseny, la construcció, la instal·lació, la gestió, l’operació i el manteniment de qualsevol tipus d’infraestructures. Ens encarreguem de tramitar tota la documentació necessària perquè no us hagueu de preocupar de res.

Des de Tortosa, on està situada la nostra empresa, donem cobertura a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona, el nord de València i l’Aragó.

Els nostres clients